nice try but i dont have a penis

  • Kasım 22, 2010
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 0 Comments

iş yeri mailime nereden geliyorsa, sürekli enlarge your penis, big dick is cool gibi mailler geliyor, artık içim çöktü resmen.  ingilizce bilmeyenler için şöyle diyim: penisinizi büyütün, büyük pipi havalıdır falan yazıyor konu kısmında. hayır outlook'ta virus/spam tarama programı da var,nasıl engelleyemiyor hayretler içerisindeyim. geçen sabah "ya size de enlarge your penis diye mail geliyo mu?" diye sordum ve ofis derin bir sessizliğe gark oldu.

bu adresle trendyol denilen siteye üye olmuştum acaba ordan mı geliyor? çözemedim..

Herneyse, yanlış deneme yapıyorlar salaklar, bende ne pipi var ne bişey. olanları da büyütmeye değil  küçültmeye çalışıyorum zaten (diyetisyenime selamlar.)

öf, pazartesi sendromu..
güzel olan şey The Historian, büyük bir merak ve zevkle okuyorum. Sanırım beni bu tatilin bitiş hüznünden  kurtaran ilk şey Trekking, ikincisi ise The Historian! dün gene tırmandık indik, tırmandık indik. Grubumuzu, grubun havasını, neşesini, doğayla birleşen enerjisini seviyorum. Ben inişlerde patates çuvalı moduna geçtiğim için el verenler, yardım edenler çok oluyor, hepsine duacıyım hehehe. yükseklik korkusu olan biri neden dağa çıkar ki demeyin, ne var canım! olmaz diye bişey mi var cık cık cık..

herkese sendromsuz günler, mutlu işler dilerim. çişim var!

You Might Also Like

0 yorum

en derin düşüncelerini dök bebeğim