Aktivite kelebeği yorgunluktan ölürse ne olur?

  • Kasım 10, 2010
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 5 Comments

Bu aralar Dağ yürüyüşleri, resim kursuydu derken iyicene aktivite kelebeği oldum. Ama nasıl diyim feci bir yorgunluk içerisindeyim öyle böyle değil. akşam eve gideyim danalar gibi kendimi yumuşak, yatay düzlemlere atayım diye iple çekiyorum. Bu akşam resim kursu var ve ben daha hiçbir malzemeyi almadım, ve yorgunluktan öldüğüm için sanırım gidemeyeceğim...

İnsan herşeyi yapmak istiyor ama iş hayatı buna uygun değil malesef. Her sabah 6 buçukta kalkıyorum, 7 ye on kala evden çık, 8 de iş başı, 5 te mesai biter ve 6 çeyrek servisten iniş....ve PERT oluş.
malesef ofisimiz yapay aydınlandırmalı, kapısı hep kapalı, cam yok. bunun bende ekstra bitkinlik yarattığına inanıyorum. servis de tozlu, iğrenç kokuyor al sana missss gibi baş ağrısı. kolay değil 1 saatlik yol yahu...

işte böyle. ben sanırım biraz fazla aktif olmaya çalışıyorum. git eve devril işte..neyine gerek senin kurs murs dimi!

You Might Also Like

5 yorum

  1. kursa filan gitmesen daha tekdüze gelir günler, daha bezdirici olur kanısındayım, iyi ediyorsun bence.

    YanıtlaSil
  2. aktivite forever! ama ara sıra dinlenmek lazım. bence bir haftasonu sadece istediğin şeyleri yap meröp - ve hepsi tembellikle ilgili olsun :)

    YanıtlaSil
  3. İşe giderken bana da öyle geliyordu. O kupkuru yapay havalandırma, o floresan ışıklar yok mu.. Etrafta bol bol doğal hava ve ışık varken niye kapkara camlarla kutu gibi bir ofis yaparlar anlamıyorum. Enerji sarfiyatı üstelik. Her gün gözlerim kanlanıyor diye doktora gittim, ofis hastalığıymış gözlerde kuruma ve kanlanma. Bir de bütün gün oturmaktan kıça giren kramplar da cabası. Akşam servisten epey bir erken inip 30 dk yürüyordum, zaten o saatte aşırı trafik olduğu için servisten inmesem de aynı saatte evde oluyordum. Pek canlandırıcı oluyordu, o tutulmuş ölmüş bitmişliği götürüyordu, tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim