Yani is, yeni ofis, yeni tipler

  • Aralık 08, 2015
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 1 Comments

Yeni ofisimde cok seker bir amca var, 'ben tas devrinden once buradaydim', 'kendi isteginle mi basladin buraya??' gibi espriler yapip takdirimi kazanmisti. Ilerleyen gunlerde fark ettim ki bu arkadasimiz bir Elvis manyagi. Surekli Elvis taklidi yapiyor. Elvis sesi ile konusuyor. "I'll be back" favori cikis cumlesi.


Project Manager'im ise tam bir himbilito. Yani tatli adam aslinda ama boyle biraz kabiz. Bisikletin tekerlegine sikismis bir tutam pislikle ilgili uzun uzun konusabiliyor ya da her gun usenmeden daily meeting icin mail atiyor (recurring event yapmak yerine)- ki bu son dedigimi neden yaptigini cozemedim, cok calisiyor gozukmek icin yapiyorsa onu her gun set edecek vakti nereden buluyor?
Ayrica finans konusunda cimriligin sahikalarinda, gunde 1 pound vermemek icin kendini helak etmeyi bu ulkede gordum ben canlar. Biz Turkler gercekten hic cimri degiliz ya, yok yani en cimri Turk bile bu kadar suyunu sikamaz. 

Bir tane de kizcagiz var (kadincagiz mi desem) hani boyle gulumseyince dislerinden *blink* diye bir isilti cikan bir tip. Kuzum sabahin 8 bucugunda nasil oluyor da tek sac telin dagilmamis olarak geliyorsun? Elmas yuzuk muhabbeti yapiyor surekli, nisanlisi yilbasi hediyesi olarak alacakmis, Agustos'ta evleniyorlarmis, vs. vs. Hatun romanyali ama cok guzel! Arkadas canlisi da, epey yardimci oldu sagolsun.

Bir de tuhaf isimli Brezilyali var. Ama kendisi gecici. Adini tahtaya zibilyon kere yanlis yazdilar gecen gun bir toplantida, kendimi yere atip tepinecektim artik. (Adamin umrunda degil)

Burada kendimi The Office dizisinde gibi hissediyorum. Son is yerim The Big Bang Theory idi malum. (Illa bir dizi olacak, o derece yuzeyselim) Boyle bir iki kisi var, ne is yaptiklarini bilmiyorum. Sanki bos bos oturuyor gibiler. Bugun Christmas suslemesi yaptilar. Bos konular hakkinda bos ve uzun sohbetler ediyorlar. Yanlisim olmasin su an ben Proje departmaninda oturuyorum gecici olarak. Nihai pinekleme noktam Software Developerlarin arasinda olacak. Onlar da fena degiller, ama fazla goremiyorum. Proje ofisi cok boktan bir yermis bunu gordum. (Derlerdi de inanmazdim)

Ah, son olarak tepedeki mudurlerden birine deginmezsem olmaz. Boyle kisa boylu, beyaz keci sakalli, surekli enerji patlamasi icindeymis gibi titreyen, sanki ucan adam Sabri gibi "Allaaaaaaaaaaaaaaaah" deyip cosacak her an diye bekledigim Giregir. Allahim adam nasil o kadar yuksek kademede bir mudur olmus ya, saskin sey. Hicbir seyden haberi olmayan bir saskin ordek gibi bakiniyor. Surekli bir etrafina bakinip anlamadan goz kirpistirma halinde.
Bekliyorum; siz kimsiniz, ben neredeyim, kim tepelere mudur yapti lan beni,  Allaaaaaaaah deyip kosturacak bir gun! Eminim :D

You Might Also Like

1 yorum

en derin düşüncelerini dök bebeğim