Is yerinden insan manzaralarina devam...

  • Haziran 11, 2015
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 2 Comments

Gecen gun bir arkadasımla ile konusurken canim yazmak istedi, etrafimdaki tuhaf tipleri ola ki bir gun unuturum, girip okur hatirlarim en azindan. Isimleri de duzgun yazmiyorum cunku Allah korusun blogumu bulurlar ederler, artik google translate ile her seyi asagi yukari anlamak mumkun, ipe asarlar beni mazallah.

Ilk ele alacagimiz tip Kolormatik Alasteyr (aman ne de degisti boyle yazinca). A. bu blogu bulsa bile okumaz. Koca kalin kolormatik gozlukleri ile bos zamanlarinda yavru kedi oldurup porno izleyip otuzbire asilan bir sapik izlenimi cizse de, 2 universite bitirip 2 de master ile inekligin doruklarinda parende atan bir arkadas kendisi. Sabah geliyorum ofiste aksam cikiyorum ofiste. Hani kendisini cogaltsak, bizim yerimize de ise gitse diyecegimiz tiplerden. Kendisi de eminim bundan memnun olurdu. A ile konusmalarimiz o derece garip ki, ne demeye calisiyor, nereye variyor anlamiyorum. Gavurun awkward silence dedigi o tuhaf sessizlik ile bitiyor cogu zaman. Bir gun 'pist gelsene' deyip beni arabasina goturup testere ile keser diye korktugum anlar oluyor. Konusurken gozlerini kacirmasi, komik olmayan seylere gulup sonra durup kipkirmizi olmasi falan gibi gariplikler. Caprazimda oturuyor. 3 tane monitoru var. Ne zaman gozlerim o yana kaysa bana dik dik baktigini goruyorum ve bissmiiii... diye besmele cekesim geliyor..

Ikinci tipimiz Bohem Pol. Kendisi sadece sozlesmeli calisan biri oldugu halde, butun takimin patronu gibi: hi team how are we doing today gibi girisler yaparak herkesi gicik etti uzun bir sure. Sonra insanlar 'zararsiz manyak' olarak etiketleyip kenara koydular kendisini. Aslinda uzunca bir sure ben de kil oluyordum kendisine ama bir gun kenara cekip 'adamim agir ol delikanli desinler' diye kulagini cektikten sonra bana artık lololo yapmadi. Bazi insanlar kedilerde oldugu gibi hiyerarside yerini bilmek, kafasina patiyi yemek istiyor adam gibi iletisebilmek icin bu da onlardan. Neyse efendim Paul kendi ofisimizin sinirlarinda tam bir Ingiliz centilmeni havasi yaratsa da esmer kadin gordu mu krem peynire donusuyor eleman. Sanki adama, Sevgili pol, senin bu calistigin odadaki butun kadinlar BACIN. Fakat baska ofisten kadin gorursen hic durma, yuru. O derece yani. En son bugun Insan kaynaklarindan 5 kadinla bir toplanti yaptik. Tanrim o toplantinin sonuna kadar yapilan yavsaklik eger depolanabilseydi bir senelik nukleer enerji kadar olurdu yeminle.

Ucuncu bir tip olarak Iskoc Ian'i ele aliyoruz. Kendisi bana 'gunumu aydinlatiyorsun' falan diyordu. Bu iskoclar beni turk lokumu olarak ele aliyorlar sanirim. Neyse Iyin bana her gun bolca iltifat ediyor, benim ve bisikletimin fotograflarini cekmek istiyor, boyle onore mi olsam yoksa cantami alip kacsam mi, karisik hisler icerisindeyim. Iyin 55 yasinda ve telefonda surekli birileri ile kavga ediyor. Anladigim kadariyla kendisinin Glasgow'da bir kac evi var ve bunlari kiraya veriyor, emlakcisi ile de habire kavga dovus icerisinde...

Gecen gun sunu dusundum bizim is yerinde gercekten tursu kiyafeti giyip gitsen yine kimse ikinci kez donup bakmaz, yine kimse sasirmaz. Manyak dolu cunku.

You Might Also Like

2 yorum

  1. Okuyana komik ama yaşayana ürkütücü olsa gerek:)

    YanıtlaSil
  2. ''kafasına patiyi yemek istiyor'' koptum :))) hakkaten var böyle tipler!

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim