moda rererösü merop'tan dev golden globes 2013 şıklar rüküşler postu

yine eğlenerek yazacağım bir kim ne giymiş postu ile karşınızdayım. evet en büyük derdimiz bu.

globeları kim kazanmış bakmadım bile ama biz zındıklık edip hemen selebritilere ödüllerini takdim edelim.

Ayakkabıda batırdı ödülü
Thandie Newton'u seviyorum. Doğal bir duruşu var ve cool kadın, aksanını yediğimin. Elbisesi her ne kadar gecenin en şıkı olmasa da rüküş değil...ama ayakkabılardan nefret ettim be Thandie. bu elbisenin altına kırmızı falan olurdu aslında, neden komple beyaz gri takıldın ki. (Elbisenin tasarımcısı yazmıyordu ama britler brit giyerse, iki yanlış bir dogruyu götürüp Jenny Packham olabilir)

Seksilikten kurtardı ödülü 
yeni yıla sevgilisi ile tepişip memeleri pırtlayarak giren güzel Sophia güzel bir elbise giymiş ama keşke siyah olmayaydı.. bu elbise başkası giyse bu kadar yakışmazdı. ama sanki o saçları öyle önüne salmasa daha iyi olurmuş, elbiseyi kapatmış o saçlar Sofi!


O stilisti derhal kovuyorsun ödülü (mansiyon)
Alyssa Milano hoş kadındır, ne ettin yavrum kendine. Stilistin sana düşman bence Alyssa. öyle olmasa, üstünde yöntemsiz duran, gudubet ötesi bu elbiseyi seni ikna edip giydiremezdi herhalde. Sünnet anneleri bile bu denli rüküş giyinmiyor artık be bebeğim..

 Totoya güvenmekle kurtulamadı ödülü
bu sıkıcı elbiseyi güvendiğin kalçalar bile kurtaramadı Carla Gugino. güvendiğin kalçalara rüküşlük yağdı...
Hayır insan ödül törenine neden Swarovski elbise giyer ki, diğer modacılar seni giydirmek mi istemedi nedir olay?

 Riski budur ödülü 
Ben böyle elbiseleri seviyorum. Beyaz giyilecekse böyle giyilsin kardeşim.
Alexander Vauthier elbise, Michelle Dockery de bu hanımkızın adı. kendisini hayatımda ilk kez ve şık gördüm. heheh.


 Her şey ne kadar ortalama
çok ortalama, tamam rüküş değil ama çok silik. American Horror Story'den tanıdığımız kızıl gacı, seneye daha çok çaba bekliyoruz senden. 

Bu senenin disko topu kontenjanı
Cici kız Emily Mortimer bu senenin diskotek topu kontenjanından gireyim bari demiş, ama girememiş. bu ne ya. abi açıp bir önceki senenin ödüllerine bakın, çıkmış sorulardan çalışın, bi paket kontenjanı bir de disco ball kontenjanı fiks zaten, girmeyin kardeşim aaa!

Oldie But Goldie 
Glenn Close, süper aktrist zaten, elbise de muhtemelen Zac Posen, çok yakışmamış mı? Ben beğendim, bu yaşta bu kıyafeti bu kadar doğal taşımak yetenek.Saç ve aksesuar da on numara. Kesinlikle gecenin en şıklarından biri.

Seviyoruz ama baydın artık mansiyonu
Helena Bohem Carter ı hepimiz severiz, ailemizin manyak teyzesi gibidir adeta. ama şu ödül törenlerine gittiği kılıklar da bayılttı artık. Cenazeye gider gibi.. Marjinal olmanın bin tür yolu var, illa siyah yoluk etek giyinmekle mi olması lazım Helena, aş artık bunları!

En kasıntı çift
Hanımefendinin elbisesinin rengi, en sevdigim renklerden biri olsa da o kadar kasıntı durmuşlar ki obareh demekten kendimi alamadım.elbisenin üstü çok parlak ama fena degil sanki, kararsız kaldım.

Furball
Mezuniyet balosuna gitmiyor, golden globe'a geliyorsun şekerim, bu kılık ne?
Julianne Hough, Monique Lhuillier'den yanlış elbiseyi almış bence..

Siyah beyaz giymekle şık olunmaz
Eğer öyle olsa idi Julianne cigim, zebralar hayvanlar aleminin Audrey Hepburn'u olurdu..Tom Ford'un gözlükleri güzel de elbiselerini sevemedim ben!

Chucky'nin Gelini
Kelly Cuckoo bigbang theory'nin çokbilmiş sarışını, ama stilisti bilememiş, makyaj kızcağızı chuckynin gelinine çevirmiş. Elbise çok kötü değil, koca bir ehhh.

Zac Posenden vazgeç artık yalvarırım
Kerry miydi, Kelly miydi, Osbourne olanından işte, sanırım Zac posen ile ahiretlik falan. İlla ki üstünde kırış da dursa buruş da dursa Zac giyecek. yer gök Zac. neyse bu seferki çok korkunç değil, ama ortalama.

Sade, Güzel olmuş sanki 
Kristen Wiig  Michael Kors'u güzel giymiş, saçı ve makyajı da sadeliğini desteklemiş, hoşuma gitti.

Patates çuvalı giysen yakışır gazının kurbanı
bu kız kim, neci bilmiyorum ama törenlerde görüyorum, yunancasından adı da maria melenobilmemne. bu kızcagıza muhtemelen sen çuval giysen yakışır diye gaz vermiş biri: sonuç, sadeliğin rüküşlükle göğüs göğüse çarpışması.

En sıkıcı
Bir insan detaylarla bile bayar mı? Nicole her sene ödül törenlerinde aynı model elbiselerle, sopa yutmuş gibi durup 'evet ' diye haykırıyor..

Olmuş herhalde, bilemedim söz sende Kazım
Kazıma sorsak, o da bilemez bence, elbise güzel, saç güzel, memik çatalı görünmeyeydi iyiydi, hadi geçtin sınıfı Sally.

Çikolata renklilerin en şıkı
bu rengin aynısı ya da çok benzerini kızıl Jessica da giymiş ama Rosario Dawson Antonio Berardi içinde O RENK ÖYLE GİYİLMEZ HASPAAAAM, İŞTE BEYLEE BEYLE GİYİLİR demiş adeta. go girl!!!
Ben elbiseyi de, rengi de beğendim.

En şık manken
Renk süper model süper, kendisi zaten model kızcağızın, ben komple beğendim, gecenin en şıklarından biri...

'en az 20 yaş büyük gözükmezse içi  rahat etmiyor' ödülü
Adele. Adeleeeee!!! O kocakarı topuzu gibi saçını yolmak, sünnet annesi kıyafetlerinden oluşan gardrobunu yakmak istiyorum. Yavrum yaşına uygun giyin!  Biri tombiklerin siyah giymek zorunda olmadığını Adele'ye söyler mi?

 Çalışan başarır elması kızarır
Bu sefer olmuş Jessica Alba Oscar de la Renta ile.


 Her tören aynı şekil, bir de bu sefer silik
Amy her törende, aynı şekli giymeye başladın. California biletimi aldım kulakları çekmeye geliorum. Ayrıca sarışın ve pale hatunlar neden kendilerini silen renkler giyer? siyah giysen daha iyiydi...

Olmuş mu bilemedim
Pantlon pırtlayacak gibi durmasa belki olmuş olabilirdi. en  son Diane Keaton giyiyordu pantlon ceketleri, bizim devrelerimiz orada yanmıştı, o yüzden Amy Poehler şık mı rüküş mü karar veremedim, siz el atın okuyucularım.

Yaşına başına en uygun şık
Törendeki kart lolitalara birilerinin yaşa başa uygun nasıl giyinilir göstermesi gerekiyordu, Modern Family'nin güççük kızı, çok şahanesin Valentino içinde.

En Petite Şık
Hayden'i sevmiyorum ama elbiseyi beğendim. rengi her ne kadar soluk olsa da, detayları hoşuma gitti, çantasının rengi çok hoş. saç biraz kazulet. boynuna da kolye takmasa iyiymiş.

Bir sünnet annesi olmalıydı 
Yılın sünnet annesi Claire'e gitti. Elbisenin yanında toplayıcı bir grup taş var ki of, of. birazdan halay çekecek... liliilililililii.

Ben yeni Audrey Hepburn olacağım işte o kadarr (olamadı)
Anne Hattaway'in tamamen dudaktan oluştuğunu ve rol yapamadığını düşünüyorum. Garip garip kıyafetler giymişti Les Misarables'in galalarında. Bu törende de kendisinden bir gariplik beklerdik ama play it safe diyerek son derece sade bir Chanel çakıvermiş. Ben beğenmedim. Çok güvenli elbiseler giyiyor bence önemli törenlerde. aklı sıra yeni audrey olacak, peh. sevmiyorum seni!

 Debra Messing: what a mess!  
Ben elbiseye bakarken yoruldum, Debra giyerken, Donna Karan ise dikerken yorulmamış anlaşılan.

 Benzerleri arasında kayboldu gitti
Megan Fox kadar hoş bir hatun olsam bu rengi giymezdim. Bu renk zaten bu gece ne popülermiş, giyen giyene. Dolce Gabbana'da elbise mi kalmadı? Hadi diyelim illa bunu giyeceksin, bari biraz parlak renkli küpe falan tak di mi?

Renk sana gitmedi beybi
Emily Blunt, sen bir ingilizsin ne işin var Michael Kors elbisenin içinde. işte böyle yakışmaz adama! hihihih.

Yapılmışı vardı niye zahmet ettiniz ödülü
Elbise sıkıcı, ayakkabı sıkıcı, Eva olmamış, ayrıca bu bacak çıkarma olayını Angelina yapmıştı geçen sene, olmamış bir daha bir daha. Emilio Pucci çok iyi bir tasarımcı o kadar elbiseden bula bula bunu mu buldun Eva bacak çıkarma sevdasına!

En göz yorucu  
elbise çok hoş, model ve renk şahane ama o pattern beni benden aldı, çok feci rüküş geldi.

Kendini en güzel harcayan 
Taş gibi hatundun sen Hel Beri
2-3 sene öncesine gel geri
Atelier Versace olmamış be Berry. Model iyi de, kumaş plaja gider gibi, çok rüküş be.

Best Dantel 
Gecenin en iyi dantel elbisesi, Amanda'da. Givenchy, ama saçlarını toplamalıydın mandy.

Görünüp sırıtmasam olmaz.
sonradan olma hanımefendilerden, 'dame' helen mirren, bence rüküş, saçı makyajı iyi de elbise korkunç. Badgley Mischka ayakkabı ve çanta yapsın.

Giymesen de olurdu..
Silik renkli vasat elbiselerden biri daha. bu seferki bir de kalın çizgilerle desenlenip şahken şahbaz olmuş. Dolce Gabbana içerisinde Helen Hunt..

Hadi olmuş olsun 
Soluk renklerden fenalık geldi ama hiç olmazsa azıcık taşlı hareketli. Isla Fisher gecedeki tek Reem Acra sanırım.

En Şık
Çok beğendim. Dior içinde Jennifer Lawrence, bence kesinlikle açık ara gecenin en şık hatunuydu. Renk, model, saç, makyaj , aksesuar. her şey on numara. bir tek, yandan çekilen fotograflarda memikler pırtladı pırtlayacak gibi görünüyordu ama önden kurtarıyor :) surattaki 'la başardım galiba' bakışı da çok hoş :))

Pakediniz geldi.. Aaa pardon, Jessicaymış gelen.
Bu senenin rüküşlüğe paket kontenjanından adım atan ilk ismi Jessica Chastain oldu. Arkasından geçen hatuna dikkat edin 'aboooww ne ettin jessy:' diye bakmış zaten... bu kız 2 sene önce ortada yoktu nereden nasıl çıktı bilen var mı, her yerde pıtrak gibi? Renk sana yakışmamış Jessy, elbise şekilsiz, kötü yaa hiç mi aynaya bakmadın !

En iyi nude 
Beni Kalçalarımla anın diyen Jennifer şık bence, Zohair Murad içinde. Rüküş desem ayıp olurdu ama bu kadar kalça yeter Jenny artık aş kendini de demek istedim içimden. ebet.

Oldie but Goldie - 2
Jodie Foster resmen ışıldamıyor mu? elbise mükemmel bir elbise değil ama çok yakışmış. renk başarılı. saç güzel. yakayı sevmedim. duruşa bayıldım. anasından cool doğanlardan.

Vera Wang sadece gelinlik dikebilir mi?
Sıkıcı bir elbise, Vera Wang mümkünse gelinlik diksin, Julia Dreyfus (ki bizim gönlümüzde daima Elaine o) kurban olmasın..

En şık siyah 
Kate Hudson Alexander Mcqueen içinde nefes kesiyor. sadece saçını toplamalıydı diye düşündüm.

Neden geldim Hollywood'a
Mcphee çok güzel bir kadın. ama elbise içinde hiç rahat olmadığı 200 metreden belli. ayakkabı hoş görünüyor ama bence daha rahat edebileceği bir kıyafet seçmeliydi. hem ayakkabı hem elbise sanırım sorun yaratmış hatunda.

Annemin eskilerinden giydim 
Kerry Washington sanki annesinin elbiselerinden kaçırıp giymiş bir kız çocugu gibi,  bu elbise çok korkunç ve rahatsız edici geldi bana, bir yerde bir yanlışlık var ve nereden başlamalı bilmiyorum!

Artık törenlere gelmesin ödülü
Heidi klum törenlere neden geliyo..
bilen var mı? Seal'den de boşandı artık. Belki şıklaşır demiştik ama umut yok. bu elbise bence korkunç.

Gıcık 
Eliee Saab elbise iyiydi de, içindeki kötüydü...


Azimliyiz, kampta tavuk yedik
Kristen Bell şirin bir hatun, dersine çalışıp gelen ögrenciler gibi durmuş ama o petite endamına bu elbise olmamış . aslında elbiseye bayıldım. ama daha uzun boylu ve uzun boyunlu birine göre. 

 Ne ettim kendime böyle
Lena Dunham şık değil. korkunç rüküş de değil ama, renk falso, elbise marul gibi... bilemiyorum sanırım kendisi de bu elbise olmadı galiba yaaa diyerek very very nervous.. böyle bir gülüş yok çünkü.


Çarşafa dolandım geldim ..

Cotillard 'ın elbisesinin rengi süper, o kadar yakışmış ki. ama elbisenin boyu sandalyenin üzerine atılmış kurumayı bekleyen çarşaf edasında. ayrıca bu elbiseyi ya da çok benzerini daha önce birinin üstünde daha gördük eminim, ama üşendim aramaya şimdi. giyildi bu bebegim. (Dior)


En iyi mavi
Nicole Richie törenlere neden gelir, onu da bilmiyoruz. ama gecenin en iyi mavisini giymiş, hoşuma gitti. aferin.

Hasırdan kendime üst ördüm kız nasıl olmuş
Olivia Munn aktrist mi, model mi, neydi. bilmiyorum. elbisesi rezalet. normalde yarı çıplak gezen biri giyinince neden böyle korkunç bir elbise seçer. korkunç elbiseler giydiği için mi giyinmez? paradoksa girdim gece gece.

O riski aldın ve seni beğeniyorum
magazin sitelerindeki yorumlar genelde 'ahahah o ne' şeklinde ama ben bu döşemelik kumaş elbiseyi çoooooook beğendim. sıradan insanlar arasında tazecik bir bahar dalı gibi. üstelik Lucy Lui da çok doğal ve rahat görünüyor. saç da on numara. Ben genelde Carolina Herrera beğenmezdim ama en şık 3'üme girdin kız Lusi yne iyisin .

Israrla kendimi heder ediyorum volume - 3
Rachel Weisz gibi güzel bir kadını güzel elbiseler içinde görmek isterdi deli gönül. Louise Vuitton içinde, olmamış ne yazık ki.

Olmadı olmadı olmadı, annesi dogru bulmadı 
                        
Rosie, elinle bacağını açtıgın dakika, o kocaman yakanın da verdiği gazla, çok rüküş ilan ettim seni...

Pakediniz yola çıktı....
bu gecenin ikinci pakedi, Gucci içerisindeki Salma Hayek

 Buruş Buruş
Gudubet renkli buruş buruş elbise ile gecenin neredeyse en rüküşü olacaktı da neyse Sienna Miller yetişti alttan.

En rüküş
Taze ve doğal olmaya çalışmışsın ama olmamış Sienna. Erdem şahane bir markadır, once güzel ve marjinal elbise içinden seçe seçe bunu mu seçtin?

Düşüşe Geçti
Son ödül törenlerinde epey toparlamıştı ama anlaşılan Oscar De La Renta dan vazgeçmek Tina Fey'e yaramadı.elbise korkunç. neden diz altı eteklerde ısrar ediyor anlayamıyorum.

Hem şık hem elegan...
Jennifer Lawrence ile beraber Naomi Watts ın giydiği bu vintage gibi görünen elbise bence o gecenin en şık iki kıyafetiymiş..Zac Posen imzalı. Naomi duruş, taşıyış, saç, her şeyi ile tam bir deniz kızı, bilemedin orman perisi. 20'li 30'lı yıllardan zarif bir salon hanımı adeta. Et göstermeden de şık olunacağının ayaklı ispati.

Kart Lolita 
500 days of summer kredisini hızla tüketen Zoey gerek duruşu gerekse fenalık veren Lolita halleri ile, prom'a gidip erkek arkadaşı ile arabanın arka koltugunda güreşen amerikan cıvırları gibi. o elbise neden öyle buruş buruş sahi? ve birileri böyle dur, zayıf gözükürsün mü dedi, merak ettim.


You Might Also Like

10 yorum

  1. Ben yeni Audrey Hepburn olacağım işte o kadarr (olamadı) ahaha ya :D süper yazı olmuş yine :D

    YanıtlaSil
  2. Sarkastik üslubunu hep beğenmişimdir sevgili Merope. Ama moda eleştirmenliği kariyerini duruşuna biraz aykırı buldum sanki? Biri de en materyalist ve şekilci fikirlerle şu Golden Globe ünlülerini rezil etmesin ya yazık. Nasıl çekiştiriyoruz öyle böyle değil. Erkekler nasıl da yırtıyor bu aşağılamalardan...

    Tabii yine de senin blogun. Her türlü okuruz biz:)

    YanıtlaSil
  3. cyborg, valla aslında dogru söylüyorsun ama içimizdeki mahalle karısını öldüremedik sanırım. 'ayy kim ne giymiş' diye hep bakardık kız kardeşimle. alışkanlık oldu her sene :)

    YanıtlaSil
  4. simdi dogruya dogru , en cekici olmasa da en sik nicole richie. simdi diyeceksin ki onun isi gucu yok, vakti bol, digerleri film cekerken o elbise bakmistir. olabilir. jessica'nin elbisesini begenmisisn ama bence memintolar tombiktoymus elbiseye sigmamis. oradan puan kirdim ben. seneye calisir , daha iyi gelir. tam eve longario da yaslaandi ben, kacis yok derken lucy lu geldi. demek ki hizli kosan kaciyor. nicole kidman olay olurdu eskiden, gorunusu ayni ama parasi bitti herhalde, ya da kocasi mi artik evli barkli, coluklu cocuklu kadinsin agir ol dedi bilemiyorum. pek subtle secimleri artik.

    YanıtlaSil
  5. jessica lawrence kesinlikle rules. cotillard da en azından denemiş. ama en gıcık ödülü benden kart lolita zoey'e gitsin. karşıma çıksa 2 tokat atıcam. o derece kılım ona.

    YanıtlaSil
  6. muthis bir emek, saygilar :) ben sadece resimlerine bakarken yoruldum

    YanıtlaSil
  7. İşte beklediğim post bu :D Okurken ne kadar eğlendiğimi tahmin edemezsin!

    Michelle Dockery gerçekten de hoş görünüyor elbisesi, saçları.. ama yüzüğü yeşil ve de ayakkabı da gördüğüm kadarıyla kırmızı. ordan kır puanı!

    Seviyoruz ama baydın artık mansiyonu ise üzücü bee! Tim ile Helena benim bebeklerim. üstelik Tim'in kolu da sargılı. umarım kötü ve ciddi bir şey yoktur. :(

    Zac posen baştan sona falso geçelim!

    Kristen Wiig'i beğenmişsin ama ben beğenmedim şahsen. Göğüs dekoltesinin altında öyle bir açıklık hoş görünmedi gözüme. o olmasa elbise de çok sade olacaktı. şöyle bir saçımı taradım evden çıktım geldim gibi..

    Adelee!! baştan sona hata olsa da sevimliliği yeter onun! Yanakları mıncırılası şey! İnşallah oscarı da alacak.

    En göz yorucu demişsin ama ben beğendim onu. Taş gibi mübarek!

    jodie foster hakkında söylediklerinde sonuna kadar katılıyorum. En şıkta Jen var ki o da gerçekten de şık! <3

    Oscarda görüşmek üzere diyelim Merop!

    YanıtlaSil
  8. Lucy Lui'nin elbisesini ben de beğenmiştim. Hayret ikinci bir kişiye denk geldim. Bir acayip sevinç.

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim