Kitap Kulübü macerası ve haremimin yeni gözdesi

  • Mart 16, 2012
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 3 Comments

Bu hafta nihayet aylardır gidemediğimiz kitap kulübüne azmedip gitmeyi başardık. Leighton Buzzard isimli bir kasabada Crown diye sevimli bir pubda oldu buluşma, zaten hep aynı yerde oluyor.
Elemanlar 50 yaş civarında ama oldukça eğlenceli insanlardı. Hepsi ingiliz olunca ben ilk başta biraz kasıldım şimdi 'yabancılar!!! muhafızlar atın şunları dışarı aramıza sızmışlar' diyecekler diye ama öyle bir şey olmadı :)
bunlar şimdi epey meraklı meraklı süzüyolar bizi, yabancıyız ama nereliyiz? tanrım çıkaramıyolar. Beni zaten ya ispanyol/portekizli ya da fransız sanıyorlar artık nasıl bi aksanım varsa?  neyse cicişler kibarlıktan bize nerelisiniz diye soramadılar. kitap tartışması gayet keyifliydi. Snowdrops tu kitabın adı.
ben arada Katya isimli karakter çok slutty dedim. bunlar koptular. İngilizcede slutty slang mı oluyor ne bileyim ben. o anda oo fak deyip kalkabilirdim dahi. nedense ingilizce küfür ve argo türkçedeki etkiyi yapmıyo bana. gidip şu an sak may dik diye bagırabilirim yani starbucks ta. yoo madafaka!!!
neyse arada konuşurken başka kitaplardan muhabbet açıldı  mehmet sen o kitabı türkçe mi okumuştun diyince aaa törkiş misiniz oo vat e lavli country falandı filandı oh türklermiş diye bi rahatladı bunlar.
sonra hepsinin türkiye de nerelere gittiklerini ve fikirlerini dinledik.
bir tanesi ayagında plastik terlik olmasına rağmen ayagını ayakkabı boyacısından zor kurtarmış onu anlattı utandım bana ne oluyosa. adamlar bizi cidden avrupalı olarak görmüyorlar ki. biz onlar için geri kalmış, öyle oryantal bir ülkeyiz. türkiye deyince nice weather good food. başka bir bok düşündükleri yok.

sonuç olarak çok zevk aldım kitap kulubunden. azimle gidip notlarımı almıştım. kitapla ilgili konuşurken notlarıma bakıp konuştum güzeldi. en azından gabi görünmedik!! türkün gururu... öf.

bir dahakine the vanishing act of esme lenox diye bir şey okuyoruz.

bugun de işe gitmedim. tk maxx te aşık oldum. bu çantaya ve hemen aldım. haremimin yeni gözdesi!

napcam ben bu çanta sevdasıyla ya.. evde yer de yok göt kadar 1+1 evde yaşıyoruz. kendi popomuz zor sıgıyor(benimki de hatırı sayılır derecede yer işgal ediyo ne yalan diyim eritmeye çalışıyorum gerçi de)

böyle işte ne ayakkabı ne giysi benim de deliligim bagımlılıgım çanta arkadaş. görünce aşık oluyorum bırakıp gidemiyorum!


You Might Also Like

3 yorum

  1. ufff süpermiş ama kendisi de aşık olunmıcak gibi değilki :S

    YanıtlaSil
  2. Ahah ne şeker anlatmışsın:) Ben de, annem de gangsta gibi küfrediyoruz. Annem mutfakta bezi düşürse "fuck", karşıdan karşıya geçerken araba durmazsa ben "move your arse muddafucka"... Sevgilime telefonu bile wassup bitch diye açıyorum :( Filmlerden dizilerden yapışıyo vallahi.

    YanıtlaSil
  3. Çantanın renkleri çok güzel. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim