hayat play date'lerle geciyor

  • Nisan 09, 2018
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 0 Comments

Uzun zamandir yazi yazamiyorum. ya icimden aslinda cok yazmak geliyor, yazacak cok sey var ama 
iste cocukla kostur, kitap incelemesi yaz derken vakit kalmiyor..
Kitap incelemeleri ingilizce yazilacagi zaman maalesef 45 dakikami aliyor minimum. 
Bir ebeveynin 45 dakikasi haftada kac defa bos olabilir ki?


Havalar azicik isindi. Azicik ama. Bugun yine bok gibi mesela. Gecen sene Taga bike'imiz vardi Kapisi tasidigimiz, kilo sinirini gecince yenisini aldik mecbur. Artik bir Nihola'miz var. Bunu tee gecen ekimde aldik aslinda. Ama kisin cok kullanamadik yalan degil. Bu kis cok soguktu, yagmur camur derken.. Neyse sezonu actik. Bu bisikletlere Cargo bike diyorlar. Cambridge gibi bisiklet kullaniminin bol, araba trafiginin bok oldugu yerlerde okula cocuk getirip goturmenin en saglam araci.



Annem geldi, simdiden gitmesi icin 1 hafta kaldi bile. Turkiye'den birileri gelince, hemencecik gidiveriyor olmalari cok buyuk haksizlik.

Isten bazi gunler yarimda cikiyorum. Gecen hafta  boyle gunesli bir gunde firsat bu firsat dedik, gunes alarak ogle yemegi yedik.


Malum half-term. Isten erken ciktigim gunler her gun birileri ile bulusuoruz. Gecen hafta Kaplan'in iki arkadasi ile gorustuk. T'lerin evine gittik, cok guzel oynadilar. 
Annesi ile okul kapisinda merhabalasiyorduk, ama cok bir muhabbetimiz yoktu. Ingiliz toplumunda kimse kimseyi oyle lop diye evine cagirmaz ama bebek bir kopecikleri oldugu icin ve onu yalniz birakamadiklari icin rica etti siz gelebilir misiniz diye, gittik biz de madem.


Kopecik daha 10 haftalikmis, cookk tatlisti, Kaplan'in oyuncak kopegi Puppydog'u goturmustuk, onun kuyrugunu cignedi durdu :)

Diger gun de Kapis'in anlastigi arkadaslarinin icinde, annesini en cok sevdigim cocukla bulustuk: J
Kadinla tam kafa dengiyiz, bazen cocuksuz da bulusup ogle yemegi yiyip anneligin ne kadar boktan bir sey oldugunu konusuyoruz. J de tek cocuk. Annesi de benim gibi 1 cocuk yapip LAN BU DERT IKI DEFA CEKILIR MI diyip kosesine cekilmis. Aslinda J ile cok iyi anlasiyolar ama okulda nedense birlikte oynamiyorlar. J diyor ki, Kaplan M ile oynuyormus, o da M'yi sevmiyormus. Allahim 4-5 yasindalar ama Dallas gibi iliskiler. Lan oglum hepiniz hayvansiniz, sumugunuzu yiyip surekli kakadan bahsediyorsunuz, neyin kavgasi bu? Neyse, bu gun de cok guzel olaysiz gecti. Kaplan'in anlastigi cocuklarla bulusmak daima iyi fikir.

Haftasonumuz da durmamacasina doluydu
Aslinda bu kis o kadar cok hasta olduk ki, bir sure hicbir sey yapmadim ve ayda muhakkak 1 haftasonunu iki gun block bos birakma adeti gelistirdim. Ama bu hsonu o haftasonu degildi!


Benim ingiltere'de en sevdigim yerlerde ilk ona girebilecek olan Stowe'a gittik. Ilk goz agrim, en guzel bahce. Gunesli bir gunde cennet imgesi.

Senenin ilk kuzularini gorduk. Milton Keynes'de eskiden komsu oldugumuz arkadaslarimizla hasret giderdik. Keske daha yakin olsaydik, keske


Kapis ve E ile cok iyi anlasiyor.


Camurlara bulandik. Iyi ki yedek ust bas goturmusuz dedik!



Pazar da te hamilelik kursunda tanisip o kursa verdigim her kurusa sukrettiren arkadaslarimdan birinin evine gittik. toplam 3 anne, 5 cocuk, panayir yeri gibiydi ama guzeldi onlari gormek. C ve N ile uzun zamandir oynamamisti Kapis, iyi oldu. Bugun de C ve E ve de nadir Turk kankalarimizdan biri olan M geliyor bize anneleri ile birlikte. Hava cok kotu, bahcede oynayacaklar diye umitliydim ama eve talimiz. bakalim neler olacak, ortalik kesin yikilir :)





You Might Also Like

0 yorum

en derin düşüncelerini dök bebeğim