Misafirimiz Teddy!

  • Nisan 04, 2017
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 2 Comments

A post shared by ova (@meropecik) on

Sevdigim bir arkadasimin annesinin bazi saglik sorunlari oldu yakinda. Kendisi Glasgow'lu, ve annesine surekli gidip gelmesi cok zahmetli oluyordu. Annesini buraya tasimaya karar vermisler. Kuslarini 1 haftaligina birakacak bir yer ariyorlardi. Ben de yardimci olmak istedim cunku hem Mehmet'in tuylu hemen her seye karsi gelistirdigi alerjisi nasil etkilenecek gormek istedim, hem de kizin isi gorulsun. Guvenli ve sevecegi bir yerde kalsin kus. (Biz hayvanlari cok seviyoruz, vallahi)

Kucuk kedi mi, kuc mu, kopek mi sorusuna KEDI! cevabi verse bile cocugum Teddy'i cok sevdi.

Inanmayacaksiniz ama Teddy bize 2 uzun sayfalik bakim kilavuzuyla geldi. Kadin hem pdf olarak hazirlayip mail atti hem ciktisini getirmis. Nasil bir ozen, nasil ihtimam. Bazi insanlar bu kadarini cocuklarina gostermiyorlar inanin. Cumartesi biraktilar, dun kontrole  geldiler Teddy'i. Carsamba gidecekler ama oncesinde 1-2 gunluk test olsun, Teddy depresyona girerse kari kocadan birisi gitmeyip onunla kalacakmis. Tohumundan az yemis esek, cikardik disarida yedirme yontemlerini gosterdiler bize. Kakalari kucukmus, eger yememeye devam ederse carsambayi ertelemeyi dusunduler. Ama ben kendimize guveniyorum. Bence Teddy dun ona 2-3 tane sekerleme verilince yemini salladi. (Sekerleme dedigim kus icin ozel, millet diye bir sey, Stefi klavuzda yazmis ki bu kus icin dondurma gibi bir seymis insan dunyasindan bakinca)

Peanut yani amerikan fistigi kadar beyni var ama nasil akilli bir hayvan anlatamam. Derdini anlatiyor ve cin gibi de her seyi anliyor. Plastik kiz arkadasi var, ona opucuk verip uyuyor falan. Bir alem yani, evimize nese getirdi. Hayvanlar cidden muhtesem yaratiklar!

You Might Also Like

2 yorum

en derin düşüncelerini dök bebeğim