Steven Seagal emekli oldu ve Kembrice yerlesti, dermisim!

  • Ocak 17, 2017
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 2 Comments

Iki saattir guluyorum. Bizim direktor emekli oluyor. Yerine kim gececek tartismasi olunca, iki kisinin adi gecti.  Ben de birinin ismini cikartamayip buyuk bir aciksozlulukle:

"Hangisi? Su Steven Seagal'e benzeyen adam mi" dedim.

Bir anda butun gozler bana cevrilmisti. Adamin adi Julyen'di (biber dograma stili olanindan) ve gercekten de bedeninden zangir zangir yayilan o GUC BENDE ARTIK vibelarini karsisindakinin iliklerine kadar sokmaya kararli bir tipti. Hani boyle insanlara "sen ne yaparsan yap burnumun kenarindaki tatak bile hayatimda senden daha fazla hacim kapliyor canim :((" havasi ile yaklasan, durruk tipler olur ya iste onlardan biri aslinda Julyencim. Tanisaniz cok sevmezsiniz. Ayrica bilmeyenler icin animsatayim, buradaki testesteron seviyesi Cin'deki hava kirliligiyle dogru orantili. IT'de bazi erkekler kendi alanlarini "Maalesef!" iseye iseye isaretleyemedikleri icin egolarini genisleterek, ben buradayim ve fikirlerim hepinizden onemli uleeyn diyerek kendilerini rahatlatiyorlar mecbur. Julyen de etki alanini vucut artiklari ile isaretleyebiliyor olsa sanirim hepimiz tepemizde bir hevenk bokla oturuyorduk ofiste. Tenk god.

Efendim neyse, ofiste birden hava degismis, "Nasil yani? Ne steven seagal'i?" diye bakan gozler bana cevrilmisti:
"yah ne bileyim iste, doksanlarin aksiyon filmlerinden cikmis gibi bir tip, boyle toplantida masaya vurup; yettiniz artik diye herkesi taka tuka dovmeye baslayacak gibi gorunmuyor mu?"
dedim... Bu ani ve Ingiliz ruhuna oldukca generous gelen itirafim uzerine Brit davadaslarim havalara bakip biraz dusunduler. Ve sonra 'Ohh yeeeahh lan hakikatten oyle, halejullah' diye bagirmaya basladilar.

Sonra actik Steven Seagal fotograflarina bakmaya basladik. Eski filmlerini yad ettik. Steven'cigimizin dev bir dikdortgenler prizmasina donmesinin geyigi dondu falan.

Boyle manyakca seyler olabiliyor iste arada. 15 dakika sonra muhabbet 90'larin aksiyon filmleri uzerinde o denli ilerlemisti ki 'lan biz bu noktaya nasil geldik' diye sormaya basladilar.

Bense az evvel Julyen dogranmis biber a.k.a. Steven Seagal Kembric reloaded ile merdivenlerde bir kez daha karsilasmis ve gulmeme engel olamamistim.  Neyse ki bu yersiz nesem dayak degil bir gulumseme ile cevaplandirildi. Julyen de gulumseyebiliyormus, ooo yeeeee! Julyencim, bana gulumsedin ya ben de bu yazimi sana armagan ediyorum canim. Sevgiler bebisim.

You Might Also Like

2 yorum

  1. böyle anlarda memleket ortamlarını özlediğin oluyor mu hiç? aynı benzetmeyi burda yapsan jetonlar çok daha hızlı düşer, hayvani kahkahalar basılırdı. bu gavurları hep iteklemek gerekiyor :D

    YanıtlaSil
  2. ya sanirim su anki is yerimde ozlemiyorum. cunku herkes cok kafa dengi. ama onceden ozluyordum (:

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim