sen kart imzalatma, bokunu cikariyosun

  • Temmuz 23, 2013
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 4 Comments

bugun ofisteki en yakin arkadasima dogum gunu karti yaptim. yani yaptim dedigim marketten kart alip millete imzalatiyosun, iyi ki dogdun cicisim xxx tadinda msjlarla doluyor kart.
ama ben bokunu cikarmasam olur mu? resmen insan avina ciktim arm genelinde. sag seritten selektor yaparak kosuyor, ucani kacani yakalayip haydi'nin bortdey kartini imzalayacaksin ulen kopek!!! diye ensesine cokuyorum. bir de hepsi ayni seyi yaziyor: Happry birthday veya All the best. psikolojik baski da yaptim anasini satiyim, degisik bisey yaz!!! diye. eminim arm 2 de manyak gebes bi kari var, KART IMZALATMAYI SIZDEN OGRENECEK DEGILIZ diye geziyor diye sanim alip yuruyecek.

Su kart imzalatma isine hic bulasmayacaktim arkadaslar. Birazdan gidip otoparktaki jeeplerden birinin tepesine tirmanip, imzalayacaksaniz delikanli gibi imzalayin, ISTE TURKUN GUCU, KART BOYLE IMZALATILIR diye bagiracagim... Allah kahretmesin, simdi en az 50 kisiye imzalattim, ustunde yer kalmadi da, nasil veriliyor oglum bu kart? masasina mi birakiliyor, topluca mi veriliyor, stres oldum, tekme tokat dalacagim simdi yemin ederim etrafimdakilere!!! Elinde kartla imzala diye ben kosuyorum, Kaciyor zaten pezevenkler!

You Might Also Like

4 yorum

  1. Ova, nereden aklına geliyor bunlar :)) çok alemsin

    YanıtlaSil
  2. sorma deniz, british kulturu mu beni kaldiramiyor ben mi onu, anlamaya calisiyorum :D

    YanıtlaSil
  3. Bu kart olayını ilk defa duyuyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Bizde arkadaş grubumuzda yaparız ama artık yaparken seni örnek alıp caddeden geçen her er kişiye koşup imzalatacağım :))) Çok komikti :P

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim