christmas tatili sonrasi ise donmek ne zormus

  • Ocak 02, 2013
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 1 Comments

12-13 gundur tatildeydim, aslinda arada is vardi ama benim evden calistigim gunlere denk geldigi icin ofise gitmeyeli 2 haftayi buluyor.

18 ocakta annem geliyor, gunleri sayiyorum, 16 gun kaldi wooohooooo

Blogumu okuyan herkese, saglikli ve huzurlu bir yeni yil diliyorum. Bu sene sizin  seneniz olsun tirivirilarina itibar etmeyiniz, kendi kendinize yetin yeter be bacilarim civanlarim.

Aksam uyku tutmadi,fanny hill diye bir tv dizisi seyrettim gercekten cok komikti. 1800ler ingilteresinde bir fahisenin maceralarini anlatiyor, oldukca acik sacik ama mizahi yonu epey guldurdu. Erkeklerin kadinlarin iki bacagi arasina girebilmek icin ne kadar alcaldigindan tutun da, o bacaklarin arasinda isi bitince kacmak icin ne muzevirlikler yaptiklarina kadar. Ben hic okumadim ama Fanny Hill bir romanmis, klasik diye yaziyordu dizinin tanitiminda ama biraz muzur bir klasik herhalde. Okumasi eglenceli olabilir kutuphaneden bakacagim bir ara.

Yeni yilda kendime 60 kitap hedef koydum. Bir onceki sene 100 demis ama yapamamistim. Gecen sene 50 dedim ve son 3-4 gunde 6-7 ince kitap okuyarak zoraki de olsa hedefi tutturdum. Bu sene 60’I yaparim cunku artik 3g internette cok zaman gecirme de kitap oku diye kulak cekiyorum artik kendi kendime. Gecen sene 3g’li telefon almak beni mahvetti. Kitap okumak yerine internette facebook ve twitter’da fink atmak yuzunden…

Ne diyelim, Bu yeni sene guzel seyler getirsin guzel insanlara. Vallahi artik yaslanmak koyuyor, 81’liler ne hissediyorsunuz? Artik umut vadeden genc cocuklar degiliz..

You Might Also Like

1 yorum

  1. 90lıların de pek umut vadettiği söylenemez. Hele de bu şartlarda! :))

    Bu yıl ben de kendime 52 kitap hedef koydum bakalım tutturabilecek miyim?! Aynı şekilde sağlıklı, mutlu ve de huzurlu bir yıl sizinle olsun efendim..

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim