Annem yine efsane yazdı

  • Ekim 30, 2012
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 4 Comments

Bizim çok sevdiğimiz bi çift ingiliz arkadaş var Rob ve Gemma. çok sıcak kanlılar, birbirimize ev gezmesine gidiyoruz genelde, onlar bize geldiğinde de onlara türk marketten aldığımız Törkiş denilecek peynirdi çerezdi şeyleri denetiyoruz.

Neyse bugün SARIKIZ maden sodası vardı evde yemekten sonra çıkardık sarıkız sodaları. aa bu nedir ne değildir bildiğiniz sparkling water diye anlatırken mehmet 'sarıkız means yellow girl and it is a common name for cattle (cow) in Turkey' diye açıklama yaptı. tam bu açıklamanın bitiminde annem sarışın olan gemmayı dürtükleyerek : You yellow girl! demesin mi..
Gülmekten açıklayamadım valla. Artık özür üzerine özür dilerken bir yandan da annemin ne oldu ki şimdi şaşkınlığına açıklama yaptım. annem de oh excuse me, sorry, ne varsa saydı bildiği.

annemin ingilizcesi pek iyi değil çat pat. ama ortalıgı birbirine kattı gene. kıza da mahçup olduk, ineğe benzer bi yanı yok Allah'tan, durumu kıvırdık sayılır :)

You Might Also Like

4 yorum

  1. açıklaması zor olmamıştır durumu :))

    YanıtlaSil
  2. sofrada okuzun yeri kadindan ondedir, annem iltifat etti diye de baglayabilrdin, aklinda olsun. annende numara bitmez, lazim olur

    YanıtlaSil
  3. seninkisi de uluslararası çalışıyomuş.hehe... ama sorun annende diil ki ingilizlerde de sense of humor yok napalım onları da öyle kabul ettik.sonuç olarak güzel komik bir anı;)

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim