bebekli annelere vakit öldürgeçleri

  • Mart 05, 2014
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 0 Comments

Emziren bir anneyseniz veya bebetonuz uyurken yanında illa ki bir eşlikçiye ihtiyaç duyuyorsa, gündüz vakti uzun saatleri koltuk/yatak/kanepede geçiriyorsunuz demektir. elinizde bir smartphone ile candy crush veya facebook'a teslim olmak belki en kolayı ama sanki o vakit çok boş geçmiş gibi oluyor. bir süre sonra baktım ki günlerimi saatlerimi facebook ve hala daha çok beynim cortladığında oynadığım candy crush'a gömmüşüm. bu yüzden şunları yaptım:

1- pocket posh bilmece serileri

bu mini boy şirin kitapçıklar başta ajanda gibi gözükse de içlerinde çeşitli puzzle'lar var, jane austen veya sherlock holmes gibi temaları da var, vakit öldürmek ve beyin jimmastiği için birebir!

2- bir adet tablet edinmek + pinterest

pinterest'te ilgi alanınızla ilgili aramalar yapıp şahane bloglar keşfetmek. tablet ayrıca bebenizle ilgili forumdur şudur budur gezinmek, okumak için ideal.

3- amazon prime / netflix/ ya da ne bulursan

türkiyede bedava gönderme olayı yok sanırım ama 49 pound verip amazon prime üyesi olursanız bedava bir suru film izletiyor (bu epey yeni bir olay ) onun dışında online film izlenebilecek bir sürü site var.

veeee 4- good old books. tabi ki okumanın dibi. man booker ödülü kazanmış kitapları tavsiye ederim. hepsi kalbur üstüydü!

5- youtube- horrible histories

çok güzel  :)

You Might Also Like

0 yorum

en derin düşüncelerini dök bebeğim