epeydir yazmadım

  • Ağustos 22, 2012
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 0 Comments

Mehmet'i işten atıyorlar. daha doğrusu ofisleri kapanıyor. demiştim ben, bütün gün internette geze geze batırdılar şirketi :)
Şaka bir yana Japon şirketi oldukları için depremden çok feci etkilendiler. Pazar payı küçük ofislerini patır patır kapatıyorlar..
E hal böyle olunca ben de panikle iş aramaya başladım. İki tane buldum, birini seçtim. ARM diye bir yer var Cambridge'de. Orası beni görüşmeye çağırınca Oxford Uni. Press'te yine teklif yapalım sana, daha fazla para mı istiyorsun köpek! diyerek counter attack yaptı. Tabi ki ikisinin de fiyatı aynı olunca gönül ister istemez haftada 2 gün evden çalışma veren OUP'e kaydı. Ama onlar da bunu kontrata yazmayı reddettiler. Ben de arm'ı seçtim.

Umarım iyi olur. biraz gerginim çünkü Cambridge'e taşınmak zorunda kalacağız, uğraş dur işte. Ama bir yandan da iyi, değişik yerde yaşamak iyidir. tabi iyi ev bulmak zor. Kiralar ateş pahası Cambridge'de!

Kardeşimle babam geldiler, geçen hafta, ve bugun gidiyorlar. Çok üzgünüm gittikleri için ama hayat işte, herkes yerine yuvarlanacak..

You Might Also Like

0 yorum

en derin düşüncelerini dök bebeğim